tidsfördriv

Jag väntar på att klockan ska bli kväll....









jepp, jag är lättroad.

1 dag kvar


Imorgonkväll så då sticker vi ner till Hesa. Jag vet det enda jag talar om är denna resa nu just. Men när man själv har varit med och organiserat den så känns det rätt så underbart att äntligen far vi och allt är fixat.
Men det är bara ett problem med den här resan. Jag hatar att sola,det är tungt, svettigt, varmt och framförallt tråkigt. Och den största meningen med den här resan är ändå att bli brun.
Så för min del så blir det väl att ligga i vattnet och sova på en luftmadrass.

Men nu till ett annat problem, när jag somnar så brukar jag kunna vara halvdöd ganska så länge så när jag vaknar upp så är jag röd som en kräfta. Som när vi var i Rhodos, kanske det var andra dagen där, så var det runt 4-5 tiden så tänkte vi att vi solar cirka en kvart till...men istället så somnade vi alla sju och vaknade klockan 6 och kände av hur det brände överallt. Så då blev det verkligen en överdos med After Sun. Och gissa om det gjorde ont att duscha.

Så jag önskar verkligen att jag inte bränner mig lika mycket den här gången, istället så vill jag ha en snygg, sexig bränna. Som håller i sig en stund i allafall före man blir blek som snön igen! :)



Så om vi inte hörs imorgon så ska alla ha det skitbra nu det sista av sommarlovet! :)

packapacka


RESVÄSKAN ÄR PACKAD!

RSS 2.0