Körkort del 1

CHECK!

Klarade teoriprovet idag, känns skönt!
Nu har jag bara uppkörningen kvar och så kommer jag brummandes på vägarna! :)


1 timme

Jahapp nu var den här, min sista timme som underårig.
Å vet ni vad, det känns underbart! ;)


nedräkning

nedräkning till min födelsedag.........1 dag.


Revy

Ikväll ska jag på purmo revy med bruttorna mina! Så vi hörs!
Ha en trevlig fredagskväll och ett härligt sportlov! :)



Födelsedagspresent

Yes, jag fick min klänning!
Idag senaste när jag kolla så fanns inte storlek X-S, men nu så fanns det. Otroligt, jag var och kollade på nellys igen och nu fanns det ingen X-S nummer kvar, vilken tur man hade!
HAPPY EMELIE! :D


Meshdress EUR 55,50, Elise Ryan - NELLY.COM

Söndag


Ursäkta för den dåliga uppdateringen.
Jag har varit lat, jag medger det! ;)

Idag har jag kollat på några filmer och så har jag läst på samhällsprovet och slutligen har jag varit och firat min mosters födelsedag. På tal om födelsedagar så är det inte så länge kvar till min, imorgon börjar min sista vecka som underårig. Helt otroligt, jag börjar ju bli gammal.
Nej men jag längtar verkligen otroligt, jag kommer sluta hindra mina vänner från att göra allting roligt. :D
Men jag måste erkänna, I'M FREAKIN' OUT över bilskolan. Jag känner mig inte alls redo, det känns så lite med bara tre körlektioner kvar (+ mörkerkörning) .  Min bilskollärare säger hela tiden att jag måste börja tro på mig själv för jag kör riktigt bra, men så gör jag nånting fel och så vänd hela världen upp och ner. Nå nej, men jag är så nervös över att jag ska göra nånting fel på körskoleprovet. Det känns så onödigt att behöva betala så jätte mycket.

Nåja, nu ska jag sluta bryta ner mig. Endera så klarar jag direkt, eller så inte! :)



Men nu ska jag se en film och sen ska jag gå och lägga mig, så jag är utvilad inför provet imorgon.
Vi hörs och ses!

Glad alla hjärtans dag

Eftersom jag inte har någon speciell kille att fira dagen med, så har jag firat det med prao på malmska sjukhus. Jag har fått ta om sjuka människor och det tror jag är den bästa alla hjärtans gåva jag kan ge. Att hjälpa andra.
Åt alla mina älskade vänner jag behöver inte en dag för att visa min kärlek till er, jag visar det gärna varenda dag på året.  För det är ändå ni som gör mitt liv så roligt så att man ibland bara gråter av lycka. Så vem behöver en kille när man har så många underbara människor runt sig?


På tal om en underbar människa, imorgon fyller gulle-sandra 18 år. Tänka sig, det var ju just som vi börja i bilskolan.  Och alla gånger vi har tittat på klänningar och skor inför krogen och vi som har planera så mycket om hur vi ska fa ut och dansa och leva livet. OCH IMORGON FYLLER HON REDAN 18 ÅR! DET ÄR OTROLIGT! :D


Så grattis i förskott min kära vän! ;)


1 års kalas och Idol

Jepp, så ser min söndag ut. Charlies 1 års kalas och sen mot kvällen blir det Idol konsert.

Mysig söndag, eller vadå! :D


Min gulliga kusin och fadderbarn.


hatahatahata...

JAG HATAR ATT VARA PANK!


                                      Marylin Mini Dress SEK 449, Honor Gold - NELLY.COM  Trim Ruch Bustier Dress SEK 399, Three Little Words - NELLY.COM

Onsdag

Min dag började med höjningarna i biologi och det gick relativt bra. Så jag hoppas verkligen på ett riktigt gott vitsord.
Sen hade jag innebandy på gymnastiken. Å NI SKU VETA VA JA GAV ALLT! Hehe, jag är en person som inte kan ta det lugnt. Så jag är en otroligt irriterande tävlingsmänniska. T.ex. när jag hade sträckt ledbande för ett par år sedan så gick jag med kryckor och så och en dag efter jag hade lagt bort kryckorna stack jag på stafettkarnevalsuttagningar, jag tejpade foten och hade ispåse på före jag sprang så svullnaden vid vristen skulle gå ner lite..sen så sprang jag och direkt efter hoppade jag på ett ben tillbaka till ispåsen min.

Men tillbaka till innebandyn så först så stod jag i mål, utan handskar och knäskydd. Jag hade inget skydd alls så kommer Emilia ensam mot mål och jag  var som bara daaaamn, så jag tänkte inte utan jag slängde mig där ner och gled på knä och hade kroppen som måltavla för Emilias boll. Nåja, viktigast var väl att jag rädda bollen. Mindre bra är mitt stora sår under knät och bollavtrycket på låret...

Sen fortsatte min dag med musik och psykologi och hälsoundersökning. Hade rätt så bra resultat i det mesta. Blodtrycket var lite VÄL högt, så som tips till andra, drick inte energidrycker före ni mäter blodtrycket.

Sen till fitness och gymmet, dansträningar och till sist men inte minst ( eller minsta barnen kanske) så hade jag Tempo Club.

En minst sagt fullpackad dag, men det är så vi gillar de! ;)



Varför spelar vi int innebandy såde i PG, alltså pojkar utan skjorta. Hur awesome sku inte de vara? ;)
På tal om pojkar och innebandy, det skulle vara så mycke lättare att spela mot pojkar, klubban diskret mellan benen på dem och så ligger de nere på marken och man dribblar om dem hur lätt som helst..

Nelly.se


Oj, nej gå inte in på nellys sida säger jag er bara.
Det är massor med snygga sommar-fest-klänningar. Så nu hatar jag att vara pank. Förstås är jag pank för en orsak, min härliga resa till rhodos med de bästa (förutom fjunis som också är en av de bästa). Men man får väl ändå drömma lite om kläder, bara lite grann.

                                                          Meshdress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM

Det här är min absoluta favorit, den är så härlig. Speciellt färgen, tänk nu om man hade riktigt bruna ben.
JAG VILL HA DEN!!! Men inga pengar, ingen klänning. Men den skulle ändå vara perfekt. Speciellt till avslutningen när jag är brun efter resan och har en massa studentkalas att fara på.


Skolan


Nu sitter jag här igen på min håltimme. Det suger eftersom jag glömde att lägga biologiboken i väskan så nu kan jag inte plugga till omtagningstillfället. Så istället blir det att fixa några arbeten vi har, just nu har jag tre ofärdiga powerpoints att fixa. En i musik, en i samhällslära och en i geografi. Tungt, men det måste väl göras nångång så.

Annars så fick jag just veta att jag fick praoplats vid malmska sjukhus på linjen rehab och neurologi. Det ska bli så otroligt intressant och kul att få prova på! :)
Får leka att jag är med i grey's anatomy, hehe. Undrar vem som får spela min McDreamy? 

Nej, nu ska jag skärpa mig och vara flitigt studerande. 

 


Keep holding on


En låt jag tillägnar till en kär vän till mig som inte har det så lätt nu just.




RHOOODOOOOS


WHAAAT UP?

RHODOS I MAJ MED BÄSTA BRUDARNA!


Finska prov

Jahapp, nu har jag just haft omtagningar i finska.
Det gick nog bra, tror jag. Grammatiken faila jag lite på, men ett godkänt vitsord borde jag nog få hem.
Så jag känner mig avslappnad, nu ska jag läsa till biologi höjningar till nästa vecka. Jag har 9 i medeltal i biologi, 10 i första kursen, 8 i den andra och 9 i den tredje. Så det är den andra kursen jag ska försöka höja till 10. För hur härligt skulle det inte vara att ha 10 i medeltal. :)

Förutom biologi så läser jag flitigt på psykologi studentskrivningar. Jag läst till och med båda mina håltimamr igår och det är verkligen inte likt mig. Kanske jag plötsligt har blivit en flitig studerande?

Hehe, men nu måste jag sticka för  vi ska ha Aero-box på gympa. Förhoppnings är det stentuff träning! ;)


RSS 2.0