Blubb


Jag är på riktigt dåligt humör nu just.
För att jag mår skit och jag vill inte må skit, eftersom det är ett magvirus på gång här i nejden så vill jag helst inte få det. Jag har mått så där från och till i helg och imorse när jag vaknade så mådde jag pyton men det blev bättre. Sen efter första timmen mådde jag riktigt illa igen så jag hamnade att skippa danslektionen och bara ta det lugnt. Så mådde jag bättre igen  vid maten men nu befinner jag mig i det samma stadie igen. SNÄLLA JAG VILL EJ HA MAGVIRUS!  Jag hade nora-virus runt min födelsedag förra året och det var lätt den värsta dagen. Jag vill helst inte uppleva det igen. Så vad det nu finns för högre makter, GE MIG INTE MAGVIRUS!


yippie


Nu är jag en superglad liten tjej, jag har klarat ajokaista första gången så nu har jag bara en gång kvar här hemma och en gång vid bilskolan. Åh, det känns så otroligt bra. Jag hann bli riktigt irriterad när det var så jätte nära men ändå så långt borta. Men nu skulle jag istället måst koncentrer  mig på finska prov. Tungt, tungt. Men om man måst så måst man väl. Jag sitter och kollar på sagan om konungens återkomst på samma gång som jag läser, för jag måste ha nånting i bakgrunden för annars orkar jag inte läsa. Det kanske känns konstigt för alla som måste ha absolut tystnad när de läser. Men jag blir bara skiiiiiitzoooo om det är allt för tyst.

På tal om nånting helt annat så är min kropp otroligt sjuk idag. Dendär Jeija hon plågar oss nog bara, haha nej nu skämtar jag nog. Men vi hade Body Combat som uppvärmning igår och om vi säger så här senaste jag var på body combat var kanske för två år sedan. Så idag känns det verkligen i armar, rygg, ben...överallt.
Men det är bra att pröva på olika saker, man tränar muskler då som man inte ens visste om att man hade.

Uppdatering : JAG HAR KLARAT AJOKAISTA FÄRDIGT NU! Bara bilskolan kvar och så är det fritt fram att fara och fixa körkortet! ;)


Men nu måste jag verkligen fortsätta läsa.
Ha en skön söndag allihopa! :)



Gammal bild.

NU VILL JAG HA SOMMAR, jag vill få gå i bara shorts, jag vill springa där ute i gräset, jag vill ha körkort, jag vill ha alla mysiga sommarkvällar, jag vill till och med ha alla mina fräknar tillbaka.

Usch


Ajokaista är verkligen inte min  bästa vän för tillfället.
Vet ni vade som är värre än att inte klara något, att man är riktigt riktigt riktigt nära att klara nånting och så  har man ett fel för mycket.. I ajokaista får man ha ett teori fel och tre fel på bilderna, jag har fått två fel på teorin och ett fel på bilderna. Det är såååååå irriterande. För när jag riktigt började med ajokaista så hade jag högst ett fel på teorin och en massa på bilderna.

Så jag fattar inte var det gick så fel. Snälla, snälla låt mig bara klar det NU!




En bild före discot i går kväll.
Var som sagt "funktionär" på sursik disco. Stod mest i narikka och fick spring om kring med jackor och väskar fram  och tillbaka. Var alldeles slut efteråt. Jag och Sarah konstaterade att det skulle vara så mycket lättare om alla slutade röka så vi inte skulle ha behövt springa med deras jackor hela tiden.

Mikkeliii goes wild



Vi börjar med ett glas




Några glas senare



En FLASKA senare...

mumsbitar

Grey's anatomy är bara inte en skitbra läkar serie, utan de har också skiiiiiiitsnygga läkare med.

Här kommer några exempel :



Jesse Williams - Jackson Avery




Eric Dane - Mark Sloan



Justin Chambers - Alex Karev

Nyår

Här kommer lite bilder från nyår. Ytterst få, det fanns typ inga normala bilder.










Halkbanan

Tjenare bloggen min!

Idag har jag varit på halkbana. Det var faktist jätteroligt  och inte så hemskt som jag trodde det skulle vara. Dessutom hade jag riktigt bra sällskap med mig så resan blev riktigt toppen. Skitkul att slira i kurvorna, kände mig som värsta Vin Diesel. Kanske man skulle skippa läkarkarriären och bara slira runt på vägarna?
Hehe, nå nej men det var faktist kul! Nu känns det med ens mycket roligare med att få körkort och det är faktist bara en månad och en dag kvar tills min födelsedag.  Så snart är jag en stor flicka!

Men nu ska jag sluta skriva och  fortsätta kolla på I, robot iställlet.
Ha det bra!

AJOKAISTA

Okej, alla här i Finland som nångång har övat till körkortet eller övar till körkortet, finns det nå värre än att öva på ajokaista? Det är irriterande och det är svårt. Alltså kom igen, ha endast 3 fel när det är 50 bildfrågor. Awesome, verkligen. JAG HATAR E!!!! PRKL!

Jag tänker aldrig ta körkorte, för jag hatar ajokaista.

Måndag


Tack snälla människa som gav mig länken om Miranda Kerr, den är fri för alla som vill komma i form! ;)
Just nu sitter jag bara i skolan på håltimmen, ska göra några skolarbeten resten av lektionen.
Dagen min består mest av träning och skola, hade först en danslektion med danslinjen på skolan, sen ikväll blir det ED-träningar och sen avslutar jag med att dra ett Step-up pass.
En fullspäckad dag, men det är så jag gillar det. För om jag är helt ledig så ligger jag bara framför tvn och sväller med godis och chips och hela faderullan. Okej, kanske inte är fullt så fet, men det stämmer att jag bara ligger och inte gör nånting alls, förutom att se film efter film efter film... Men förstås måste man ta såna dagar ibland också.

Usch vad det går trögt med mina arbeten nu just, jag håller på att översätta några texter från engelska till svenska. Det låter ju inte så svårt tänker ni, TÄNK OM! De här texterna handlar om olika psykologi experiment.
Det är faktist jätte tungt att översätta, man förstår textens helhet men när man söker de svenska orden så är allting puts väck. Jag måste verkligen börja öva på min engelska igen, för om jag inte använder den på en längre tid, så blir jag helt tom i bollen.

Ska jag vara ärlig, så är jag alltid tom i bollen...i alla ämnen...:)


Miranda Kerr

SÄG MIG! Hur är det möjligt att se ut som denna fantastiskt perfekta människa?



Jag vill gärna veta hur, vilken diet hon går på, hur mycket hon tränar och VAD hon tränar isåfall.

Puuuuuuuhfff


ÄNTLIGEN!!! NU ÄR ALLA PROV ÖVER!!!!!!!!!!
Nu ska jag bara slappa och träna och ta det lugnt om kvällarna, vilken lättnad!
För tillfället chillar jag bara vid datorn för jag har håltimme. Det är ganska så dött här nu, så det finns i princip ingenting annat att göra. Jag har skittråkigt och vill bara hem.
Men när jag kommer hem så ska jag på träningar och sen ska jag och dra step up och sist men inte minst så ska jag kolla på Top Model!

Men nu ska jag gå och göra nå vettigare...Moro!


utmattad


För tillfället ligger jag och läser på mitt sista prov för denhär perioden, möjligen det värsta också.
Nämligen Fysik. Jag har huvudvärk av alla formler och olika sätt att räkna på. Tacka gud för att det finns Maols. 
Utan Maols så skulle jag endast få fyror i kemi, fysik och matematik. Men nu klarar man sig nätt och jämnt! ;)
För den här veckan som har varit så har jag känt mig helt utanför resten av världen. Mina dagar har varit rätt så likadana. Nämligen prov, vanlig skoldag, träning och provläsning, sova och så en ny dag och allting om och om igen.
Det har inte varit precis det roligaste schemat man kunde ha, men va kan man.
Det är ett prov kvar och sen är provläsningen över för en tid, istället så får jag satsa på psykologi som är på kommande. Men jag har en lätt period nu som börjar imorgon, tur är nu det.
Lite roligare nyheter, det är bara 1½ månad kvar typ tills min 18 års dag!
Då kanske mitt liv börjar vara lite roligt igen, känns som om jag är en svacka nu just, troligtvis på grund av proven och allt. Men jag vill börja ha roliga helger igen, så jag lääääääääängtar tills min födelsedag.

Men nu ska jag fortsätta läsa igen. Vi hörs om sådär 1 vecka på nytt då om inte jag orkar skriva före de! :))





En bild av mikkeelii och memmelii från när jencki fylld 18!


FIRE


Bruce Springsteen makes everybody on fire....:)))))))


2011


Wow, det känns helt konstigt att skriva 2011.
Tänka sig det här året ska verkligen bli mitt år. Jag fyller 18, förhoppningsvis får jag körkort, abi-resa till Magaluf och så mycket mera. Det här kommer bli underbart, det kommer bli legendary!!
Jag har inte riktigt fattat att om mindre än 2 månader så är det min födelsedag. Det kommer verkligen inte en dag försent, för jag har väntat och väntat och väntat...
2010 var okej, men 2011 kommer bli underbart.

Nyårslöften


Mina nyårslöften :

- Sluta dricka energidrycker

- Börja plugga mer, alltså försöka göra ALLA läxor

- Träna, träna, träna

- Börja fara ut och spring


dagen eeeefter


En hälsning till alla mina små krapulantiska vänner.



Hoppas alla fick en god start på året!

RSS 2.0